Често задавани въпроси

Q?

Защо Рекламна Агенция Имидж ?

A.

Имидж Адвъртайзинг ЕООД е на пазара от 1996 г. Основана е от Ивайло Панталеев, който е и настоящ нейн управител. Това е компактна рекламна агенция, която е затворила изцяло цикъла по производство на рекламени продукти. Идвайки при нас Вие получавате изцяло завършено изделие, преминавайки през дизайн, предпечат, печат, довършителни и монтаж. Също така разполага с цех за изработка на всякакъв вид рекламни конструкций и обурудвана монтажна група за реализация на обекти в цялата страна.

Q?

Какво е Латексов печат и защо мастилата са екологични ?

A.

•ЕКО ЛАТЕКСОВИТЕ МАСТИЛА ДАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ на приложенията за външна и вътрешна употреба
• ПРЕВЪЗХОЖДА СОЛВЕНТНИЯ ПЕЧАТ - в сравнение със солвентния печат, HP Eco Latex Print е глътка свеж въздух;
• МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НАВСЯКЪДЕ - дава ключово предимство при използването му на обществени места, вътрешни помещения, детски градини, училища и др., където наличието на неприятна миризма е проблем;
• УЛЕСНЯВА ЖИВОТА ВИ - няма никакви затруднения с печата и монтирането. Процесът е екологичен,  безпроблемен, качеството му е по-високо от това, което предлагат екосолвентните мастила, дава възможност, както за монтаж, така и ламиниране непосредствено след отпечатването му;
• МНОГО ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ В ПРИЛОЖЕНИЯТА - за външни и вътрешни реклами с най-високо качество на отпечатъка;
• НАЙ-ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МЕДИИ ЗА ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - за външни условия без да се налага допълнителна защита на изображението;
• ПЕЧАТ, НАСОЧЕН КЪМ ГРИЖА ЗА ХОРАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА - без съставки, които да вредят, без миризми, без съдържание на замърсители на въздуха и дразнещи вещества, което позволява използването им и в болници и учереждени;.
• ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ПЕЧАТА - до 1440 dpi и богато цветно простраство - над 16 милиона цвята с прецизна детайлност, наситеност яркост;

Q?

Какво е неонова реклама

A.

Неонът е неповторим класически начин за външна реклама.

Неоновите реклами са изградени от стъклени тръби – прозрачни; цветни; матирани; огънати в желаната форма с цел постигане на даден ефект. Големият плюс на този вид реклами е че са изключително красиви, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви са на атмосферните условия и запазват интензивността си .

  1. Отворени обемни букви и рекламни елементи(лого), изработени от изрязани ПВЦ букви в цвят, отворено лице с осветление – открит неон. Предимство – максимална висока яркост на светене на неоновата тръба. Красота и дълбочина на осветената повърхност. Най-добрият вариант за орнаменти и окрасителни елементи.
  2. Лого изработено от алуминиева ламарина, заварени странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят, отворено лице с открит неон. Висока яркост на светене на неоновата тръба. Красота и дълбочина на осветената повърхност.
  3. Затворени алумиеви или ПВЦ букви с лице от плексиглас – опал, транслуцентно фолио в цвят, заварени или залепени странични бордове към гърба, прахово-полимерно покритие в цвят или фолирани.
  4. Задно осветени букви ( контуражни ) обемни букви и рекламни елементи (лого), изработени от алуминиева ламарина, неръждавейка или ПВЦ материал, светещи с мека ореолна светлина.
  5. Класически неонов двойно обкантен надпис с открит неон.