Брандиране на сувенири

Рекламна агенция Image Ви предлага услугата брандиране на сувенири. Обогатете корпоративната си идентичност като брандирате Вашите рекламни чаши, рекламни ключодържатели, рекламни запалки, рекламни пликове, рекламни торбички, рекламни USB флаш памети, рекламни подложки за чаши, рекламни анти-стрес топки и много други рекламни продукти при нас. Фирмените сувенири са страхотен начин да разпространите Вашето послание или бранд.
Възползвайте се от техниките за директен UV печат, ситопечат, трансферен печат, лазерно гравиране, за да поставите Вашето фирмено лого или послание върху неограничен брой сувенирни стоки.

Дигитален UV печат

Техника за пълноцветен и прецизен печат на всякакви рекламни артикули. Отлично качество и изключителна устойчивост на драскане и атмосферни условия.

Ситопечат

Ситопечатът, най-често свързван с изработка на фирмени тениски, е подходяща техника и за печат върху сувенири от пластмаса, кожа, метал, стъкло, картон, текстил. Според материала, върху който се печата, ситопечатът може да бъде с едно-или двукомпонентно мастило. Някои сувенири се подлагат на допълнителна термична обработка, за да бъдат надписите трайни.

Трансферен печат

Използва се за надписване на по-нестандартни, като форма и обем, рекламни предмети. Подходящ е и за надписи върху текстил, стъкло и керамика. Отпечатъкът е плътен и с високо качество.

Лазерно гравиране

Ефектен метод да поставите Вашето лого върху твърди повърхности, най-често метални.
Доверете се на богатия опит на нашите специалисти, които ще Ви помогнат да реализирате и най-изтънчените идеи.