Външна реклама

Ние, от рекламна агенция Image ще създадем най-подходящата визия за Вашите витрини и ще ги облепим с най-висок клас фолио, отпечатано на максимално висока резолюция. В зависимост от ефекта, който търсите, можете да се възползвате от различните специфики на нашите перфо (надупчени) фолиа, цветни фолиа, прозрачни и непрозрачни фолиа, мат или гланц, с възможност за печат, транслуцентни фолиа, подходящи за изработка на светещи табели.

Кое фолио да избера?

  • Използваме перфо фолио за облепване както на външни витрини и прозорци, така и за интериорни стъклени или плексигласови прегради и врати. Фолиото е перфорирано , което позволява на светлината да преминава. Отвън видимостта е ограничена, докато отвътре остава светло и открито. От разстояние, перфорацията изчезва, а напечатаната визия ще грабне всеки с ярките си цветове.
  • Цветното фолио е идеалният избор за плотерно изрязване на надписи, лога или други графични елементи. Предлага се в широка гама от цветове, чиято яркост надминава тази на широкоформатния печат.
  • Непрозрачното фолио е удобен и сигурен начин да прикириете частично или цялостно вътрешността на помещение. Ламинатът предпазва печата и допринася за дълготрайността на цветовете на изображението.
  • Прозрачното фолио, от своя страна, позволява да впечатлите с интересна визия, докато запазите видимостта в помещението. Друго приложение са светещите табели, за които предлагаме и специално транслуцентно фолио, специално създадено да пропуска светлина. Възможен е печат, както и широка гама от цветни транслуцентни фолиа.

Над 10 години опит в сферата

Независимо от Вашия избор, ние гарантираме за издръжливостта на материала и дълготраен живот на цветовете. Нашите специалисти ще отделят внимание върху всеки детайл свързан с визията и дизайна, съобразени с местоположението и характеристиките на Вашия бизнес. Външната реклама е една от най-силните ни страни и можете да очаквате безупречно изпълнение на Вашите поръчки в кратък срок.