6 причини защо трябва да рекламираме.

received_10207300090119618-1

 

Рекламата е неизменен спътник на бизнеса. Тя възниква с появата на стоковото производство, тъй като търговската дейност винаги е изисквала изтъкване качествата на предлаганите стоки, с цел да се подтикнат купувачите към извършване на определени покупки.

 

„Да правиш бизнес без реклама е като да намигнеш на момиче в тъмното. Ти знаеш какво правиш, но никой друг не знае.“

Стюърт Брит

1. Рекламата дава на Вашия бизнес успешен имидж. По този начин привличането на потенциални клиенти се увеличава.

2. Рекламата е средство, което можете да контролирате в своя полза. Ако искате Вашият продукт, услуга да бъде на върха на пазарната стълба, рекламата е единственият начин да постигнете това.

3. Личното послание и рекламата. Когато съчетаете личното послание към добре подбраната аудитория, чрез рекламата Вие получавате по-стабилна връзка с Вашите потенциални клиенти.

4. Рекламата създава осведоменост.  Тя е чудесен начин да поддържате внимание към своя продукт или предлагана услуга.

5. Рекламата увеличава достоверността на Вашето послание към дадения продукт или предлагана услуга. Не ме питайте защо е така, но когато хората стартират нов бизнес или искат да подсилят интереса към вече предлаганото, трябва да се доверят на рекламата. Тя помага за привличането на по-голяма аудитория от потенциални клиенти.

6. Рекламата усилва всичко останало, което правите. Когато използвате реклама, Вие създавате представа за Вашата дейност и давате повече информираност на аудиторията от Вашите потенциални клиенти за всичко което правите.

2 thoughts on “6 причини защо трябва да рекламираме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *